Inloopbijeenkomst autoluwe Bruggestraat en Boulevard

Van de Bruggestraat en Boulevard willen we een prettiger plek maken voor inwoners en bezoekers van Harderwijk. Daar onderzoeken we verschillende mogelijkheden voor. Zoals het autoluw maken van deze straten, en van de Kerkstraat en Vijhestraat. Wij houden een inloopbijeenkomst voor bewoners, winkeliers, ondernemers en andere belanghebbenden om ook uw mening over deze straten te horen. 

Wanneer en waar is de inloopbijeenkomst?

Datum: dinsdag 3 september
Tijd: van 17.30 tot 19.30 uur
Locatie: Raadszaal in Huis van de Stad, Havendam 56

De Binnenstadsvisie is ons uitgangspunt

Tijdens de bijeenkomst bouwen we verder op de Binnenstadsvisie Harderwijk 2031. Daarin noemen we het gebied Bruggestraat/Boulevard als belangrijke plekken om de binnenstad makkelijker te bezoeken. Hoe kunnen we een bezoek in dit gedeelte van de binnenstad nog prettiger maken? Hoe geven we voetgangers meer ruimte? En hoe kunnen we daarbij rekening houden met alle gebruikers van de openbare ruimte? 

We verzamelen meningen en ideeën

Samen met adviesbureau Goudappel inventariseren we de kansen en problemen die u ziet. Heeft u andere ideeën en wensen voor de verdere ontwikkeling van de straten en de binnenstad? Dan nemen we dat ook mee. We willen ons hierbij vooral richten op het verkeersaspect in omliggende straten. 

We hopen u, en veel andere inwoners en ondernemers van Harderwijk, te ontmoeten op 3 september. U kunt gewoon binnenlopen, vooraf aanmelden is niet nodig.